Majatalo DAG-15

DAG-15 Korppoon keskustassa on majatalo ja ehkä Suomen pienin ja saariston ainoa ostoskeskus.
Majatalo on toisessa kerroksessa omassa rauhassaan, tukikohtana matkallesi. Nukut valkeiden lakanoiden välissä kotimaisissa kunnon sängyissä kuin mukavassa pesässä.

Yhteisessä keittiö- ja olohuonetilassa keität aamukahvit (kahvia on tarjolla) tai istahdat iltateelle television ääreen selailemaan lehtiä tai avaat sähköpostit, tarkistat sosiaalisen median... (Wi-fi sisältyy). Siisti ja raikas wc+suihku on huoneen ulkopuolella, sitä käyttää sinun lisäksesi enintään kaksi huonetta.

Alakerrasta löytyy maalaisromanttinen sisustuspuoti, ystävällinen vaatepuoti, herkullinen kahvila sekä turistikarttoja ja -tietokone. Voit siis tutustua saaristolaiseen tunnelmaan aivan tapahtumien keskipisteessä siemaillen tuoretta kahvia omenapuiden katveessa, tehdä löytöjä putiikeissa, joiden valikoima on yksilöllinen ja runsas sekä nukkua yösi yläkerrassa.

Kauppa, tori, kirkko, bussipysäkki ja ravintola ovat muutaman askeleen päässä ja mm. Skärimuseo ja vierasvenesatama saunoineen ja ravintoloineen ovat kävelyetäisyydellä n. kilometrin päässä.

Majatalon hinnasto ajalla 1.9 - 31.5
2 hh 70 € / yö
1 hh 40 € / yö
Lisäpatja 20 € / yö
Lemmikki 10 € / yö
Aamiaispaketti 7 € / hklö (tilattava väh. 1 vrk ennen)

Majatalon hinnasto ajalla 1.6 - 31.8
2 hh 75 € / yö
1 hh 40 € / yö
Lisäpatja 20 € / yö
Lemmikki 10 € / yö
Aamiainen alakerran kahvilassa (lisämaksullinen)

Aukioloajat

Auki ympäri vuoden.

Check-in klo 14.00
Check-out klo 12.00

Yhteystiedot

Korppoontie 2, 21710 Korppoo

+358 45 809 5000

dagfemton@gmail.com

TripAdvisor
DAG-15 Ostoskeskus
DAG-15 verkkosivu
VisitKorppoon verkkosivu